2016 Borgo San Daniele Jiasik Rosso, Cabernet Sauvignon, Friuli

De volledige geplukte trossen worden gekoeld tot dat de schillen het
vriespunt bereiken, vervolgens ondergaan ze een traditionele fermentatie
met schilcontact gedurende 9 à 10 dagen.
Een zeer persoonlijke neus, die breed en elegant is met aroma’s van rood
fruit en vers gras. De smaak is fris, ‘druivig’, mondvullend met een zuiver
karakter.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 16,40

Pluspunten

  • Persoonlijke service en advies
  • Snelle levering door de zaakvoerder
  • Kwalitatieve, betaalbare wijnen
  • Bancontact bij levering mogelijk
  • Degustaties, relatiegeschenken…
  • Zowel B2B als horeca
Productbeschrijving
Details
De volledige geplukte trossen worden gekoeld tot dat de schillen het vriespunt bereiken, vervolgens ondergaan ze een traditionele fermentatie met schilcontact gedurende 9 à 10 dagen. Een zeer persoonlijke neus, die breed en elegant is met aroma’s van rood fruit en vers gras. De smaak is fris, ‘druivig’, mondvullend met een zuiver karakter.
Extra informatie
Extra informatie
LandItalië
StreekFriuli
DruivensoortCabernet Sauvignon
VinificatieInox vaten
Lekker bijPasta met vleessaus, Rood vlees, Stevige kazen
AfsluitingKurk
Jaartal2016
Volume0,75l
Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren